UKEN SOM VAR

Har sett veldig mange av '' Uka som gikk''. og tenkte og lage en selv.  

KOMMER FORRESTEN ET INNLEGG IDAG, DER JEG SKRIVER OM AT JEG ER AV DE STØRSTE BARNA SOM HAR BLITT FØDT, OG OVERLEVD!! KOMMER UT 21.00 

Høydepunkt:
Må vel være Lyngdal turen. Hadde barnefri, første biltur som ikke bare varte max 20 minutt. Var gøy og endelig få tid til og bli kjent med bilen. men ikke minst og møte venninna mi jeg ikke har møtt på en god stund! 
 

Nedtur: 
Startet uka med en gry tidlig mandags møte.


Latter:

Når lille husket/ ronset for 2-3 gang. og herligfred og hun ler!


Sang:
NRJ?


Film/Serie:

Jeg har ikke orgentlig tv her. Jeg får låne en canal digital box der jeg laster ned fra en annen tv, og kjøpt meg inn på tv2 osv.. Men har ikke blitt mye tv denne uka, da jeg ikke har hatt tid. men lille og meg har sett hopp filmen. Og jeg driver og ser neste sommer.


Craving:

Smoothie og den kebaben i Lyngdal!!


Tanke:
Tenker hele tiden veldig mye på mamma fortsatt, og det som er om mamma nå. Men bortsett fra det er det hvor jeg skal dra på ferie.
Planer for neste uke:

Denne uka som er i gang. Er jo st. hans på fredag, og meg og pappa har et lite lass for og si det sånn, pga renoveringa! Jeg skal idag og tror en gang til denne uka, i møte med advoktaene. I morgen er det hedring av mamma. Og har faktisk blitt spurt om en person kan passe lille, men jeg er ikke begeistret over hun. så er ikke helt sikker.

 

Gjorde jeg det riktig?
Var det noe mer jeg har glemt, eller skulle tatt med?

4 kommentarer

Helene

19.06.2017 kl.14:16

Syns det var veldig greit og oversiktlig, jeg =)

livemagic

20.06.2017 kl.09:46

Helene: Takk :)

Fredrikke Gustavsen

19.06.2017 kl.14:53

Ååååå så søt kaninen var! Manglet ingenting :D

livemagic

20.06.2017 kl.09:46

Fredrikke Gustavsen: godt og høre :)

Skriv en ny kommentar

livemagic

livemagic

23, Kristiansand

Livet mitt ble snudd på hodet på 20 års dagen min. Mamma fikk tilbakefall på kreften. Bloggen ble opprettet som en dagbok og god terapi. GJERNE FØLG MEG/ LEGG MEG TIL SOM VENN :)) Alle bilder på bloggen er mine og skal ikke brukes uten godkjenning fra meg. Så den som kopirer eller missbruker mine bilder vil bli politianmeldt!. Kontakt meg: livemagic.ta@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits